Терапия чрез приказки

След успеха на поредицата „Женското развитие и идентичност“, започнала преди 3 години с отворени дискусии по много интересни и вълнуващи теми, след като преминахме през Пролетна, Лятна и Есенна школа, идва време за следващото предложение. Да се потопим в магията на приказките, създадени от нас, създадени от други, приказки, които са оцелели векове наред и са актуални и до днес. Приказките, които носим в себе си, пълни с много въпроси, въпроси, които дават и отговори.
 
"Терапия чрез приказки" е женска група, която ще работи веднъж седмично в 
рамките на три месеца (12 сесии по два часа). В тях могат да участват хора, 
които имат актуални трудности, на които търсят решение, или такива, които искат 
да научат повече за себе си, за своите отношения с другите и да направят промени. 
Групата започва на 12 ноември, сряда, от 18.30 до 20.30 часа. Следващите сесии ще 
бъдат договорени в края на първата ни среща.
Валентина Маринова

Валентина Маринова

Водещ: Валентина Маринова – психотерапевт, доктор по педагогика, водещ на женски групи, автор на някои интересни неща в сферата на психичното здраве.

От името на водещия: Започнах да изследвам темата за женската идентификация преди три години и категорично мога да кажа, че това е едно от най-вълнуващите и интересни неща, с които съм се занимавала в професионалния си път. Обичам работата в група, защото много вярвам в лечебната сила на общуването между хората, в споделянето и в магията на новото, което винаги се появява накрая.

За записване vkmarinova@gmail.com най-късно до 9 ноември 2014. Първата групова сесия ще се състои на 12 ноември 2014 от 18.30 до 20.30 часа.

Цена на една групова сесия 15 лева.

Коментари закрити.