Семинар за двойки „Дръж ме здраво“

ПОКАНА ЗА СЕМИНАР 9 юни 2016 година от 17 до 20 часа

Психотерапевтичен институт по социална екология на личността (ПИСЕЛ) и 
екип Семейна екология организират преживелищен семинар за двойки 
„Дръж ме здраво“. 

KPВодещата Кириаки Полихрони е психолог, семеен и групов терапевт, терапевт на двойката, преподавател и супервизор на психотерапевти. Сертифициран обучител и супервизор по Емоционално фокусирана терапия. Председател на Европейската Асоциация по Фамилна Терапия (EFTA). Член на консултативно-научния екип на Атинския институт „Антропос“, един от първите центрове в Европа, в които се прилага семейна терапия.

Госпожа Полихрони обучава и супервизира професионалисти по Емоционално фокусирана терапия и системна семейна и групова терапия. Преподава и изнася уъркшопи в Гърция и много други европейски страни.

По време на 3-часовия преживелищен семинар ще придобиете разбиране за порочните кръгове на гнева и фрустрацията във взаимоотношенията ви и ще откриете нови начини да се свържете с партньора си. Семинарът е предназначен за двойки, които искат да подобрят комуникацията си и да обогатят връзката си.

Регистрация: За семинара можете да се регистрирате, като изпратите имейл на elena@semeina-ekologia.org, в който посочвате имената на двамата партньори и един телефон за връзка. Също така, необходимо е да преведете таксата участие най-късно до 31 май. Банкова сметка: ПИСЕЛ, IBAN: BG63PRCB92301030971714, SWIFT BIC: PRCBBGSF, ПроКредит Банк, семинар за двойки. Такса за участие 65 лева за двойка. 

Мястото на провеждане ще бъде изпратено  допълнително  на имейла на регистриралите се участници.

Обявата като прикачен файл можете да видите ТУК.

 

Коментари закрити.